Ieder mens heeft zijn/haar uitdagingen, dit is een onderdeel van het leven. Elke coach heeft zijn eigen unieke stijl, maar over het algemeen zijn we er om je te ondersteunen om te bereiken waar je naartoe wilt, waar je ook staat in het leven.

Wij helpen je om duidelijkheid te krijgen over je doelen, je eigen talenten en hoe jouw talenten tot hun recht komen. Vervolgens begeleiden we je om samen te ontdekken wat je ervan weerhoudt je talenten optimaal in te zetten en je doelen te bereiken. Dit alles terwijl we je voorzien van strategieën om daar ook daadwerkelijk te komen.

Wij helpen je bij het verkrijgen van een nieuw perspectief, zodat je de uitdagingen van het leven onder ogen kunt komen met een gevoel van kracht en inspiratie en daarmee doorbraken in je leven kunt creëren.

Werken met een coach is geen therapie. Het is een compleet andere dimensie van persoonlijke ontwikkeling. Het is iemand die je vanuit de hoek aanmoedigt en je zo nu en dan confronteert met iets wat je niet wilt horen, maar wat wel noodzakelijk is voor persoonlijke ­groei.

Vele wegen leiden naar Rome en ieder vindt zijn/haar eigen weg. Daarin kunnen mensen ook juist elkaar inspireren door van elkaar te vernemen wat hun leerweg is. Het juist anders zijn van de reis inspireert en zorgt voor onderlinge verbondenheid in de groep.

Wij ondersteunen jou graag tijdens jouw persoonlijke reis van ontwikkeling, zodat je het leven kunt gaan leven dat je diep van binnen wenst.

Wil jij ook de beste versie van jezelf worden? Meer vanuit innerlijke rust & stabiliteit, het ervaren van compleetheid, ervaren dat het goed is zoals het is en met meer pret & vreugde leven?

Meld je dan aan voor ons opleidingsprogramma!

Na het invullen van een vragenlijst, die je per mail ontvangt, nemen wij contact met je op zodat je je vragen kunt stellen en wij samen kunnen bepalen of dit het juiste programma voor jou is.

Opleidingsdagen
11, 12 & 26 mei, 1, 8 & 22 juni, 6 & 13 juli 

Na deze opleiding:
- Heb je minder last van stress en negatieve gedachten;
- Kun je stress sneller signaleren en er dan ook wat aan doen;
- Kun je makkelijker communiceren;
- Kun je beter omgaan met conflicten, omdat je je minder snel bedreigd zult voelen;
- Ben je zelfbewuster en vitaler;
- Weet je hoe jouw talenten optimaal tot hun recht komen;
- Heb je meer focus, ben je creatiever en presteer je beter;
- Ervaar je meer innerlijke rust en stabiliteit;
- Heb je een diepere verbinding met je ware zelf;
- Ervaar je meer vertrouwen & helderheid;
- Heb je moed om je dromen na te jagen;
- Ervaar je meer plezier in alles wat je doet!

De kosten voor deze opleiding zijn € 1.995,-

Dit is inclusief lesmateriaal, lunch, koffie & thee.

Aanmelden kan door een email te sturen naar contact@talentgerichtwerken.nl.

Voorafgaand aan de opleiding vindt er een kort intakegesprek plaats.

Let op: Wij werken met een groep van maximaal 12 personen, dus wacht niet met aanmelden als je verzekerd wilt zijn van een plek.