OVER ONS

Wij zijn Barbara Vegers & Inge Jansen–van Ewijk. Wij hebben beiden een achtergrond in HR, training en coaching met een gedeelde passie in het helpen van mensen bij het ontdekken van hun ware potentieel. We zien het als onze missie om individuen die willen leren werken en leven vanuit hun ware talenten te ondersteunen tijdens deze innerlijke reis.

Na jaren gewerkt te hebben als HRM-Consultants, met steeds weer dezelfde vraagstukken en situaties waar mensen en organisaties tegen aan liepen, zagen wij veel toegevoegde waarde om dit op een andere manier te gaan benaderen. In plaats van het bestrijden van symptomen binnen organisaties, zijn wij gaan investeren in drijfveren, kwaliteiten en talenten van mensen.

Voor ons is investeren in ons eigen mentale, emotionele en spirituele welzijn een vanzelfsprekendheid en belangrijke basis. Door in jezelf te investeren heeft dit niet alleen een positieve invloed op je eigen welzijn maar ook op dat van je omgeving en indirect op dat van de wereld. We geloven erin dat we allemaal op zoek zijn naar een diepere verbinding met ons ware zelf en dat hiervoor gaan staan ook nieuwe perspectieven biedt. Tijdens deze zoektocht en innerlijke reis lopen wij heel concreet en letterlijk een stukje met mensen mee. Zo hebben wij al getuigen mogen zijn van prachtige transformaties.