Jij: 

- Bent de laatste tijd niet meer gelukkig in je werk
- Loopt vast in je 
zoektocht naar een baan die ECHT bij je past
- Ontvangt afwijzingen op sollicitaties en begrijpt zelf niet goed waarom
- Vindt het maar moeilijk aangeven waar je goed in bent
- Wilt meer succes op bepaalde onderdelen van je leven
- Hebt het gevoel dat je niet alles uit jezelf en je talenten haalt
- Bent op zoek naar meer energie
- Wilt meer plezier beleven en meer vrijheid ervaren
- Wilt het liefst je geld verdienen met werk dat je echt leuk vindt en waar je voldoening uit haalt
- Twijfelt of je huidige functie wel de juiste plek voor je is
- Wilt weten wat jouw unieke talenten zijn en hoe je hiervan ook gebruik kunt maken
- Voelt  je gevangen in je huidige situatie
- Hebt het gevoel dat je doelen alleen bereikt door heel hard te werken
- Mist connectie in je (werkende) leven
- Wilt weer keuzes maken die goed voelen
- Hebt het gevoel dat je op een kruispunt staat en nu de juiste keuze wilt maken

Als je zojuist één of meerdere van bovenstaande punten met 'JA' hebt beantwoord, dan is het tijd voor verandering!

Wat levert dit op? 

Dat je niet meer zo hoeft te worstelen in je (werkende) leven. Het maakt je (werkende) leven niet alleen leuker, maar zorgt ervoor dat jouw unieke talenten die de wereld nodig heeft ook echt worden benut. Alleen op de juiste plek, kun je anderen ook helpen met jouw talenten. Een passievol (werkend) leven, waarin je inzicht hebt in je talenten en het mogelijk is om een baan te vinden waar je voldoening uit haalt en waar je ook nog eens je geld mee kunt verdienen. Niet meer alleen dromen of jaloers zijn op anderen, maar wel blijven zitten in de huidige situatie en mopperen dat je graag wat uitdagenders of anders wilt, zoals zovelen nog doen op dit moment. Het kan echt anders. Niet meer alleen bedenken hoe je het graag zou willen hebben, maar echt omzetten in actie met behulp van talentgericht werken & leven. 

Wil je werken en leven vanuit talent?  

Het is onze missie om je daarbij te helpen. We begeleiden je met de allerbeste en vernieuwende coaching- en trainingsmethoden. We werken daarbij met de meeste recente inzichten die er zijn op talent- en ontwikkelingsgebied. Velen hebben hier inmiddels in Nederland, maar ook daarbuiten, van geprofiteerd. Investeer zo snel mogelijk in jezelf en je eigen talenten. Dit bespaart je veel energie, geld en onnodig veel verdriet.

Vraag een GRATIS intakegesprek aan. Met een intakegesprek komen we binnen een half uur tot een helder beeld. We zoomen in op jouw specifieke situatie, kijken welke stappen je kunt nemen en stellen vast of wij je kunnen helpen met één van onze programma's. Het gesprek is bedoeld voor mensen die op dit moment echt willen investeren in hun eigen ontwikkeling en toekomst en daarin grote stappen willen maken. Het talentgesprek wordt uitgevoerd door één van onze gespecialiseerde talentconsultants. Het gesprek geeft je ook een indruk van onze visie en werkwijze en helpt je daarmee een goede keuze te maken bij jouw volgende stap!

Ja, ik meld mij aan voor een intakegesprek

verder kijken?

Het kan zijn dat je interesse is gewekt, maar dat je liever nog even verder kijkt. Ben je benieuwd hoe onze programma's rondom talentgericht werken en leven er concreet uit zien en wat ze voor je kunnen betekenen?